سرفیس چیست و آشنایی با انواع سرفیس

برای پاسخ به سوال سرفیس چیست باید گفت که شرکت مایکروسافت از دیرباز تاکنون در ساخت نرم‌افزار و سیستم‌عامل‌ها فعالیت داشته است و به‌گونه‌ای این کار را درست و دقیق انجام داده که ویندوز توانسته است به‌تنهایی بیشتر عملیات‌های کامپیوتری جهان را پوشش دهد؛ اما مایکروسافت درگذشته به دنبال نرم‌افزاری بود تا بتواند سیستم‌عامل را به اجرا درآورد. در نتیجه با تفکری جدید به ساخت و طراحی سرفیس‌ها روی آورد.

سرفیس جزو خانواده بزرگ مایکروسافت محسوب می‌شود که لب تاپ‌ها، کامپیوترها و غیره را شامل می‌شود. سرفیس در خانواده مایکروسافت انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها سرفیس پرو می‌باشد. جالب است بدانید بعد از اینکه مایکروسافت متوجه استقبال مردم از سرفیس شد تصمیم به طراحی نسخه حرفه‌ای‌تر آن گرفت. در نتیجه سرفیس پرو ساخته و طراحی شد. این نسخه برای سیستم‌عامل‌هایی که ویندوز هشت دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد. نسخه بعدی که حرفه‌ای‌تر از نسخه پرو بود پرو 2 نام داشت در همان سال به بازار جهانی معرفی و استفاده مردم در ویندوزهای 8.1 مورداستفاده قرار گرفت. در ادامه مطلب به‌صورت مفصل با انواع سرفیس آشنا خواهیم شد.

سرفیس چیست؟

همان‌طور که گفته شد، سرفیس خانواده‌ای از شرکت مایکروسافت است که تبلت، کامپیوترهای سازمانی و شخصی تا کامپیوترهای سازمان‌یافته را در بر می‌گیرند. تمام این محصولاتی که ذکر شد توسط شرکت مایکروسافت طراحی و هرسال به‌صورت حرفه‌ای توسعه داده می‌شوند. بهتر است بدانید تمام محصولات نسل جدید سرفیس دارای صفحه لمسی می‌باشند. درواقع آن‌ها دستگاهایی با ظاهر تبلت هستند که برخلاف تبلت هایی که قبل حمل می‌باشند به‌صورت کامپیوتر رومیزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته باید بدانید که سرفیس ها در مقایسه با تبلت ها قیمت بیشتری دارند که قیمت بالاتر به خاطر فنّاوری به‌کار رفته آنان می‌باشد.

پس ‌از اینکه نسخه سرفیس مورد استقبال افراد قرار گرفت مایکروسافت با اقدامی توانست نسخه حرفه‌ای‌تر از آن را وارد بازار کند و با نام سرفیس پرو عرضه شود. این نسخه چند سال بعد وارد بازار شد و در ویندوز هشت و یک مورد استفاده قرار گرفت که این روند حرفه‌ای سازی و بی‌عیب و نقص بودن نسخه‌های سرفیس ادامه داشت تا سال 2017 که نوع جدیدی از آن‌ها به عنوان پرو 7 وارد بازار شد و گام بلند مایکروسافت در این زمینه بود.

انواع-سرفیس

معرفی انواع سرفیس

خانواده بزرگ سرفیس مایکروسافت به شش گروه تقسیم می‌شوند که برای نمونه می‌توان به سرفیس گو اشاره کرد. این تبلت‌های هیبریدی از مانیتور جدا می‌شوند و یک نوع قلم استایلوس طراحی و در بازار عرضه‌شده است. نوع دیگر خانواده سرفیس، سرفیس پرو می‌باشد که تبلت های هیبریدی این نسخه محصول با نام سرفیس پرو با امکاناتی که مشابه سرفیس گوها هستند طراحی‌ شده است اما باید بدانید از خانواده سرفیس پرو کانفینگ قوی‌تری دارد. سرفیس پرو خود از انواع مختلفی تشکیل ‌شده است که می‌توان به سرفیس پرو 6، پرو 7، پرو 7 پلاس، پرو 8 و پرو   xاشاره کرد.

سومین گروه در خانواده سرفیس ها، سرفیس لب تاپ می‌باشد که دارای صفحه ‌نمایش 14 یا 15 اینچی است و از زمانی که این نوع لب تاپ تولید و عرضه ‌شده به ویندوز 10 مجهز شده است. این نوع نیز انواع مختلفی دارد مثل سرفیس لب تاپ 3، سرفیس لب تاب 4، سرفیس لب تاب استدیو، سرفیس لب تاب گو. یکی دیگر از آن‌ها، سرفیس بوک می‌باشد که دارای صفحه جدا شونده است و می‌تواند به یک تبلت مستقل تبدیل شود. این سرفیس امکانات جدید و متنوعی دارد که می‌توان به پردازنده گرافیکی آن اشاره کرد و از انواع مختلف آن بوک سرفیس بوک 3 می‌باشد.

نوع دیگر این خانواده بزرگ استدیو است که به ‌صورت یک کامپیوتر رومیزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و کیس آن از نوع all in one می‌باشد. آخرین گروه از این خانواده نوعی کامپیوتر سازمانی به نام سرفیس هاب می‌باشد که دارای صفحه‌ نمایشی لمسی و تعاملی است که برای شرکت‌ها ساخته می‌شود. برای خرید قطعات سرفیس کلیک کنید.

سرفیس-بوک

سرفیس بوک

سرفیس بوک‌ها اولین سری و مدل لپ تاپ‌هایی است که توسط شرکت مایکروسافت ساخته ‌و پرداخته شده است و این نوع لپ تاپ‌ها با استفاده از طراحی جدید کلیدهای لمسی از خود لپ تاپ‌ قابل جدا شدن است و هنگامی‌که جدا می‌شود یک‌ پایه دینامیکی لوله دار به آن بسط پیدا می‌کند. از ویژگی‌های سرفیس بوک‌ها که با انواع دیگر سرفیس تفاوتی آشکار دارد نوع باتری آن است که دارای یک باتری جانبی به همراه چند پورت و همراه با یک واحد پردازشی گرافیکی می‌باشد که این واحد پردازشی به‌صورت اختیاری قابل اتصال است. تنها زمانی تبلت به صفحه‌کلید متصل شده است می‌توان از آن استفاده کرد. سرفیس بوک‌ها برای اولین بار در سال 2015 طراحی و وارد بازار شد. سیستم‌عامل این محصول ویندوز 10 پرو است و حافظه رم این سرفیس بوک ها 16 گیگابایت است که به‌صورت جدا شدنی عمل می‌کند. صفحه ‌نمایش این محصول چهارده اینچ می‌باشد.

سرفیس-لپتاپ

سرفیس لپ‌تاپ‌ها

سرفیس لپتاب برخلاف سرفیس بوک ها به ‌صورت تبلتی نیست و به ‌عنوان یک تبدیل شونده کارایی ندارد و در بیشتر لوازم سرفیس لپ تاپ شبیه سرفیس بوک ها می باشد اما باید توجه داشت که سرفیس لب تاب قلم و صفحه لمسی و مدل‌های قلم لب تابی دیده نمی شود. یکی از سرفیس های لب تاب که می توان به آن اشاره کرد سرفیس پرو 7 می‌باشد که ابعادی حدود 8.5 میلی‌متر دارد و وزنی در حدود 790 گرم که بسیار سبک به نظر می‌رسد. این محصول صفحه‌نمایشی در ابعاد 13 اینچی است که می‌توان گفت این صفحه‌نمایش لمسی توانایی درک ده لمس را دارد.

بهتر است در مورد سخت‌افزار این سرفیس لب تاب بگوییم که بهترین سیستم سخت‌افزاری را دارد و شرکت ماکروسافت برای لب تاب پرچم‌دار خود هیچ عیبی نقصی را نگذاشته است و برای انتخاب این نرم‌افزار با سه گزینه نسخه core و که دارای دو هسته است و در کار های سبک می‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد و در مصرف انرژی نیز بسیار کم ‌مصرف است. گزینه دوم برای انتخاب این لب تاب مدل core i5 بوده است که برای انجام کارهای متوسط مناسب است ولی بهتر است برای انجام کارهای سنگین از core i7 استفاده نمایید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *